DTF (Direct to film)

DTF (Direct to film) Printen

Bedrijfskleding Koning is een trotse eigenaar van een DTF printer! Hiermee kunnen we super snel fullcolour emblemen maken van hoogwaardige kwaliteit in prachtige kleuren en dat allemaal in eigen huis.

Wij beschikken over de allernieuwste DTF Printer, dit wilt zeggen dat ons kleurenbereik velen malen hoger ligt dan de meeste standaard DTF printers. Het is altijd mogelijk om een proefdruk aan te vragen zodat je zelf kunt zien wat een sprekende kleuren wij kunnen aanbieden.

Onze DTF prints zijn op verschillende soorten textiel te gebruiken en wij kunnen tot een maximale breedte van 55 centimeter printen (ideaal voor rug logo’s op bovenkleding). Niet helemaal zeker over het design van de print? Onze designers bekijken graag de mogelijkheden voor je om een optimaal resultaat te creëren!

Doordat wij beschikken over onze eigen DTF printer met de allernieuwste technologieën en een zeer hoge printkwaliteit staan wij garant voor kwaliteit. Onze transfers zijn namelijk slijtvast, waarbij de kleuren en flexibiliteit behouden blijven.

Wij printen al vanaf 1 stuk!

Bij Bedrijfskleding Koning is het niet nodig om in grote aantallen te bestellen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij ook de zzp’er en de kleinere ondernemingen van dienst kunnen zijn. We kunnen jouw bedrijfskleding van supergave kwalitatief hoogstaande bedrukking voorzien, al vanaf 1 stuk.

Doordat wij in eigen huis DTF printen en zelf kleding bedrukken hebben wij de volledige controle over het proces. Omdat wij hierin niet afhankelijk zijn van andere partijen is het voor ons mogelijk om kwalitatieve en snelle leveringen te garanderen.

Meer weten over het bedrukken van werkkleding? Dit kun je lezen in ons andere blog!